Skip to main content

Beste Porsche 356 liefhebber,

Welkom op de website van de Porsche 356 Club Nederland met informatie over de club en natuurlijk de Porsche 356. Ben je een liefhebber en (bijna) in het bezit van een echte Porsche 356? Dan ben je van harte welkom bij de Porsche 356 Club Nederland. De gezamenlijke passie voor de 356 en het plezier wat we daar samen mee hebben zijn de belangrijkste elementen van onze club. De meerwaarde van het lidmaatschap van de club is het delen van ervaringen, het uitwisselen van technische handigheden en vooral het gezamenlijk genieten van het rijden met deze 'Dames'. De club organiseert verschillende evenementen per jaar. Zo organiseren we jaarlijks onze swapmeeting, waar leden kunnen bijpraten en onderdelen kunnen verkopen / kopen. Daarnaast organiseren we verschillende eendaagse tourritten in verschillende regio’s en hebben we ons jaarlijks clubweekend.


Als je lid bent, geniet je ook vier keer per jaar van ons clubblad met reisverslagen, technische tips, leuke anekdotes en interessante feiten met betrekking tot de Porsche 356. De club heeft een sociaal karakter en we combineren graag gezelligheid met leuke ritten maken en evenementen. Door de Porsche 356 club ontmoeten leden interessante en gezellige mensen in binnen- en buitenland en doen ook nog technische kennis op.


Tijdens het lezen en kijken op deze website lichten we een tipje van de sluier op, maar dit valt in het niet bij de ervaring van een rit of evenement in een echte Porsche 356.

Veel surfplezier!!

Roosje, Janet en Robin
Bestuur Porsche 356 Club Nederland